Betere Dingen

| 02-06-2008 14:22Wandern

Gisteren was het zondag en we hebben rond het middaguur een fijne wandeling gemaakt langs de Heilige Eiche en de Elisabeth Brunne. De eik zag er dood uit en het water uit de bron was niet geschikt om te drinken. Daarna was er ook een stuk bos om nog wat relaxt door te lopen. Dit was route B3 op onze wandelkaart van Marburg en omgeving. Het tochtje zelf was 3.9 kilometer en het beginpunt (en dus ook het eindpunt) nog iets van 2 ~ 2.5 kilometer van huis. Een beetje afstand in de benen. In weerwil van het verhaal over ezels en stenen had ik mijn Teva's aangetrokken zonder mijn hielen te tapen. Die waren dus weer opengehaald na enkele kilometers...

Langs een andere wandeling staat een of andere ruine en die zou ik graag eens zien. Die wandeling is ongeveer 12 kilometer dus daar nemen we dan gewoon een hele dag voor. Verder zien er hier nog een hoop gebieden met open velden en dat zou ook eens leuk zijn als bestemming.

Uiteraard enkele kiekjes:

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.