Betere Dingen

| 05-08-2008 16:21Wochenende

Afgelopen weekend waren Pa & Ma hier om nog even te genieten, van Marburg en misschien ook een beetje van mij. Vrijdagavond hebben we een fijne aardbeien taart gegeten om Anke's verjaardag nog wat na te vieren. Zaterdag was een drukke dag. 's Ochtends zijn we eerst bij het Biologie gebouw boven de Lahnberge gaan kijken. In de herfst zal de hele afdeling Psychofysica daarheen verhuizen. Vlakbij is een botanische tuin en die moest natuurlijk even gecheckt worden. Nadat we op een bankje bij het Biologie gebouw wat broodjes hadden genuttigd zijn we een 12,5 km lange wandeling begonnen naar een fraai punt met een fraai uitzicht. Aansluitend zijn we meteen naar Gießen gereden om daar eens in het centrum te kijken. Ik had het ook nog nooit gezien hoewel ik er wel al veel lezingen enzo gehad heb. Dan kom je toch alleen op de campus. Het centrum van Gießen is veel nieuwer, weinig vakwerk e.d. Ik zit toch wel goed in Marburg! Zondagochtend hebben we nog lang koffie zitten drinken op een terrasje op het centrale plein van Marburg en toen moesten de ouders al weer richting Haren. Ik ben echt blij dat ze geweest zijn, niet alleen was het een gezellig weekend, ze hebben ook mijn neue Rechner meegenomen, zodat ik niet meer steeds achter mijn on-ergonomische laptop hoef te zitten.Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.