Betere Dingen

| 01-09-2008 13:30Weiter gehen

Het leven gaat verder... Vanochtend is Roos weer teruggegaan naar NL. Weer afscheid nemen, maar het was anders dit keer. We hadden volgens mij allebei het gevoel dat het niet meer zo heel lang zou duren voor we elkaar weer zouden zien. Voor mijn gevoel is het allemaal erg snel gegaan deze keer, maar het was ook een erg leuke tijd.

Afgelopen vrijdag hebben Wolfgang en ik om zes voor twee 's nachts een paper ingediend. Nog net voor de deadline. Die druk is ook weer van mijn schouders. Maar er gaan weer andere dingen gebeuren. Marnix (de 2e PhD student binnen het project) komt zo koffie halen en Wolfgang en ik hebben nog een paper liggen dat af moet. De werk PC's moeten ge-update worden en we moeten over de computer-infrastructuur nadenken, nu er meer mensen bij komen. Binnenkort begint het Praktikum dat ik ga geven en ga zo maar verder. In meerdere opzichten gaan er deze week weer allerlei nieuwe dingen gebeuren. Hierbij nog even een foto van de meeste mensen van de afdeling, zoals je ziet zitten we vlak bij het slot. Foto gemaakt door een toevallig aanwezige kunstenares. Wolfgang zat die dag helaas in Utrecht op een congres, dus die staat er niet op.

Wat een gezellige boel daar op het dak! Ik wist niet dat je ook nog wel eens toevallig een kunstenares ontmoette.
Anke - 01-09-’08 17:21

Wat een boel jongelui. Hoe oud is Wolfgang?
Joris - 28-09-’08 22:27

Hij is 30 en is eigenlijk ook 'junior professor'.
marius - 01-10-’08 10:13

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.