Betere Dingen

| 28-09-2008 15:58Herbst

De herfst begint hier langzaamaan door te breken en dat betekent dat er binnenkort weer een ander soort foto's te maken zijn. Grote kans dat ik die hier ergens neerzet. Mijn computer zegt trouwens dat het hier beter weer is dan in Groningen, hoewel het meestal ongeveer hetzelfde is. Zo ver weg zit ik nou ook weer niet.Volgende week reis ik af naar dit Groningen voor een drukke week. De helft van de tijd zit ik ik niet eens in Groningen, maar elders in het land. We gaan een stuk Pieterpad lopen (ook een grote kans op foto's) en er zijn kunst dingen te doen enzo.

Afgelopen week hebben Wolfgang en ik het tweede paper (wetenschappelijk artikel) afgemaakt en ingediend bij 'Perception & Psychophysics'. En nu maar afwachten wat ze er van vinden. Zoals ik al eerder vertelde zijn er nu weer andere projecten te doen. Momenteel ben ik vooral bezig met het in elkaar knutselen van een practicum. De studenten gaan in 1 dag een experiment maken, uitvoeren, analyseren en beschrijven (het beschrijven mag ook thuis). Het wordt een mini-versie van een normaal onderzoek en het verslag wordt ook geschreven in de vorm van een paper. Ik denk dat het leuk wordt en Wolfgang en de anderen willen op deze manier ook studenten warm maken voor een master op onze afdeling, dus dat komt mooi uit. Het is alleen erg lastig inschatten wat de studenten wel en niet kunnen, omdat ik het onderwijs systeem niet ken en natuurlijk ook omdat het natuurkunde studenten zijn.

Andere neuigkeiten: vandaag heb ik de koelkast ontdooid en schoongemaakt. Jeej!
Spanning en sensatie, daar in Marburg. Succes met het practicum.
Joris - 28-09-’08 22:28

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.