Betere Dingen

| 01-10-2008 22:49Orientierungs Einheit

Gisteren heb ik een aantal eerstejaars studenten, "Ersties", het lab laten zien voor hun introductie. Ik heb mijn verhaal in het Duits gehouden, wat wel apart was, maar volgens mij kwam het over.

Vandaag ben ik vooral bezig geweest met monitoren. 's Ochtends was ik voor het praktikum bezig met te bestuderen hoe je het beste de "gamma instellingen" van een beeldscherm automatisch kunt veranderen voor een experiment. 's Middags was er nieuwe hardware: een harde schijf met 1 TB (1 terabyte = 1000 gigabytes). Een collega heeft een grafische kaart gekocht waar twee monitoren op aangesloten kunnen worden. Hij is drie keer heen en weer gelopen naar de winkel, want de eerste twee pasten niet in de stomme Dell kast waar alleen Dell onderdelen in mogen. Toen er eenmaal een passende kaart was, moesten we die nog aan de praat krijgen, zo dat beide monitoren ook beeld gaven.

Ondanks alle monitoren heb ik nog wat tijd gevonden om een paar foto's te maken van het herfstige weer hier. Zie onder.
(Zojuist heb ik appelmoes gegeten van die boom daar: prima de bima.)
Zelfgemaakte appelmoes? Of van iemand gekregen?
Joris - 02-10-’08 08:56

Zelf gemaakt natuurlijk! Het was het tweede probeersel, het eerste was jammerlijk mislukt.
marius - 02-10-’08 11:50

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.