Betere Dingen

| 23-12-2008 14:20Pieterpad etappe XV en XVI

Om meteen goed te kunnen beginnen zijn we eerst gaan overnachten in een Bed & Breakfast vlakbij Doetinchem, en zo hadden we ook al vast een kilometer of twee van de route gesnoept. De eerste dag liepen we vooral door het Bergherbos. Aan het eind van etappe XV hebben we overnacht in Hoch Elten. Mocht je vinden dat ertoch best wel veel hoogteverschil is daar, dan klopt dat wel, Hoch Elten ligt in Duitsland. De tweede dag, etappe XVI, liepen we voornamelijk langs de Boven-Rijn. Dat waren dus twee heel andere landschappen. Eigenlijk stopt etappe XVI in Millingen aan de Rijn, maar we zijn nog vijf a zes kilometer doorgelopen naar Leuth, zodat die route iets minder heftig is, de volgende keer.

Eigenlijk moet ik ook weer eens mijn Pieterpad pagina bijwerken, en de etappes XIII en XIV staan zelfs nog niet op Picasa.

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.