Betere Dingen

| 06-01-2009 22:54Zuhause?

Op dit moment is het hier veertien graden onder nul en ben ik snip-verkouden (ik hoop dat ik geen griep heb iig). Morgen vertrekt Roos naar Belfast om een week bij haar broer te logeren. De afgelopen twee dagen ben ik weer aan de slag gegaan en ik begin weer in het ritme van Marburg te komen.

Tijdens de treinreis zag ik in Hannover een bekend gezicht. Het bleek een post-doc uit Gießen te zijn met wie ik ook al wel via de mail contact had gehad. Ik ben met hem verder gereisd en we hebben veel over allerlei wetenschap gepraat. Hij is met ongeveer dezelfde dingen bezig als ik, dus we hadden best wat te bespreken.

Toen ik hier over de drempel stapte had ik het vreemde gevoel tegelijkertijd heel ver weg van huis te zijn en weer thuis te komen... Na drie weken bij Roos was ik weer helemaal gewend aan haar huis, ook al heeft ze een nieuwe keuken en staan een aantal van mijn dingen nu bij haar. Het is toch een beetje mijn huis. Maar hier ben ik ook op mijn plek. Vreemde gewaarwording.

Er is weer genoeg werk te doen. Over anderhalve week is er een workshop en daarvoor moet ik voorbereiden en op dezelfde dag dat die begint moet ook het gewijzigde paper ingeleverd worden. Josef werkt momenteel thuis, Marnix is ziek en Wolfgang zit in Zwitserland, dus ik ben ook nog eens de enige van onze werkgroep die het fort verdedigt.

Maar goed, het punt is dus: ik ben weer thuis!
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.