Betere Dingen

| 05-03-2009 20:28Frühlingszeit

Vorige week was ik in München op werkbezoek bij het medische onderzoeksinstituut van het LMU om te leren omgaan met de EyeSeeCam. Ik ben er ook in een Bierhalle geweest en heb Brez'n met Schittlauch gegeten. In de Bierhalle werden we bediend door dames in Dirndl en er was net vanaf die dag de Maximator te bestellen was: een bier met veel inhoud, zodat die tijdens de vastenperiode nog wat steun geeft. Boeiend, die Duitse cultuur. Zaterdag t/m dinsdag was ik in Groningen bij Roos en heb een paar daagjes weinig gedaan. Terug in Marburg merkte ik dat het weer wat zachter werd. Het is nog geen lente, maar het komt er aan. Een andere voorbode hiervan viel vandaag bij mij in de brievenbus: het geboortekaartje van mijn verse achterneef: Ramses Aron 't Hart (hij heeft al een gmail adres, dus ik moet em nog even inviten voor jabber).

Een andere kijk op de zaak is dat de winter nu blijkbaar afgelopen is. Mijn beeld van de winter in Marburg is veel mist en best wat sneeuw. Het kan zijn dat die mist er in Nederland ook is, maar dat het hier meer opvalt door de heuvels. Van die sneeuw ben ik toch redelijk zeker dat die in Nederland een stuk minder was.
Vanochtend viel het me op dat er her en der ook bossen sneeuwklokjes staan en krokussen.
marius - 06-03-’09 12:32

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.