Betere Dingen

| 21-04-2009 21:17Die Menschen

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver, na het naast elkaar leggen van drie post-modern volle agenda's, en de mijne, kwamen mijn Diemensies vrienden André, Steven en Mark bij mij voorbij. Vrijdagavond zo rond half twaalf kwamen ze aan. Ze hadden een pension in een deel van Marburg waar ik nog nooit geweest was. Ken uw dorp, zegt mijn vader dan, dus met een kaart heb ik ze opgehaald voor een eerste wandeling door het centrum, afgesloten met een biertje in het Sudhaus (dat in de straat ligt waar ik mijn experiment doe). Zaterdag hebben ze bij mij koffie gedronken (ik ook) en het lab bekeken enzo. Daarna hebben we de toerist uitgehangen en gegeten bij de Ethioop... eh... Eritreeër. Zondagmorgen om elf uur hebben we nog een ontbijt genoten in het centrum, ditmaal buiten op een terrasje, de zon scheen eindelijk eens, en toen was het al weer voorbij. Maar misschien hebben we nog eens een Diemensies-treffen hier in het schattige Marburg.

Gute Nacht, Freunde!

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.