Betere Dingen

| 29-06-2009 12:09Auf den Lahnbergen

Zoals jullie misschien al weten gaat Neurophysik binnenkort (September) verhuizen naar een nieuw pand. We hebben daar meer ruimte, maar we zitten niet meer in de binnenstad en met lichaamskracht daarheen komen wordt nog een kwestie van trainen en douchen. Dat weet ik, want gisteren heb ik de fietsbanden van mijn nog ongebruikte, van Marleen gekregen mountainbike opgepompt en heb ik geprobeerd de berg op te fietsen, via de Dürerweg. Dat ging niet. Een collega beweert dat er paden zijn die wat gemoedelijker omhoog gaan, dus dat moet ik dan maar eens gaan uitvinden. Het kostte me nu al veel tijd, dus echt als forens-pad zal ik dat ook niet gaan gebruiken. Dat is dus nog een reden om me toch als student in te schrijven, dan kan ik gratis met de bus.

In ieder geval hier wat foto's, ook van ons toekomstige gebouwtje (ik vind het er armoedig uitzien) en een filmpje:

Arme Marius, om zo straks naar je werk te moeten. En denk je eens in, straks in de wintertijd met sneeuw en ijzel en misschien slagregens. Het is wel meteen sporten, maar zou als ik jou was maar de bus nemen. Groet.!
Johanna (E-mail ) - 29-06-’09 13:34

:) Ik zie het inderdaad maar als sport. Misschien ga ik morgen eens op de fiets naar het werk. Als ik met een slinger de stad in ga, dan is het niet zo supersteil en dus een mooie training. Misschien lukt het me nog eens om de Lahnbergen echt op te fietsen!
marius - 29-06-’09 20:09

Vroeger zou je je door een dergelijk heuveltje niet hebben laten stoppen! Waar zijn je Schotse hoogtijdagen?
Joris - 29-06-’09 21:22

Ik laat me ook niet stoppen! Naja, lopen is toch anders dan fietsen. Als ik die fiets de berg op had moeten dragen was dat geen probleem geweest, natuurlijk. Vandaag ben ik op de fiets naar het werk geweest, haha! Ik heb inderdaad even Jan's homepage met Lochboek weer opgezocht, en tegelijk zijn dochter Esra voor het eerst gezien, alsmede Jan's kale knikker: http://www.janenliseth.nl.
marius - 30-06-’09 11:32

Maar....., Er is een verschil, sporten in je vrije tijd of naar je werk moeten. Stel je je maar eens voor hoe je daar steeds aankomt.!!! Nou ja, succes met fietsen voorlopig.
Johanna (E-mail ) - 30-06-’09 14:31

We hebben daar in het nieuwe gebouwtje gelukkig een douche! Het voelt ook niet echt als moeten, eerder als een leuke manier van lichaamsbeweging krijgen. Lijkt me dus geen probleem, eerder gezond, en het past ook goed bij de relaxte werksfeer hier, ik zou bij een minderheid horen als ik het niet zou doen. :)
marius - 02-07-’09 11:15

O, zit het zo !! Ik heb het begrepen, Groetjes.
Johanna (E-mail ) - 02-07-’09 14:11

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.