Betere Dingen

| 28-07-2009 11:50Pieterpad etappe XVII, XVIII & XIX

Vrijdag, zaterdag & zondag hebben Roos en ik drie etappes Pieterpad gelopen. Van de eerste route hadden we al een stukje afgesnoept, maar toch was het weer afzien. Net als de vorige keer dat we met bepakking liepen werden we natgeregend en was de nachtrust in de eerste nacht niet bijzonder goed. Dat lag gedeeltelijk aan de camping, maar ook aan een feest even verderop, waarschijnlijk ter afsluiting van de Vierdaagse van Nijmegen. De trein had ook volgestaan met mensen met gladiolen. Tsja, zo massaal lijkt het ons niet meer zo leuk. De route was wel heel erg mooi, met een zeer afwisselend landschap en door allerlei hoogteverschillen prachtige uitzichten. En op de Duivelsberg donderde en bliksemde het dat het een toepasselijke aard had.

De tweede dag was het weer veel beter, zelfs heet. Deze tweede route was net zo mooi als de eerste, met weer een zeer afwisselend lanschap enzo. Omdat we niet de geplande camping hadden genomen, die er uitzag als een enclave van feestvierders, maar een aan de route liggende mini-camping, was de tweede overnachting ook stukken beter dan de eerste.

De derde route was iets minder maar nog altijd best aardig, met een stukje door Natuurreservaat Het Quin en een overtocht over de Maas. Met deze drie etappes hebben we stukjes door Gelderland, Duitsland (kom je daar ook nog eens), Limburg en Noord Brabant gelopen. Mijn nieuwe tentje heeft goede diensten bewezen en ik heb een paar kampeerartikelen op mijn verlanglijstje gezet :)

Mooie plaatjes en een mooie tent.
Die verlanglijst zien we nog wel eens.
Groeten en tot ziens. Hopelijk van de week nog even?
jm&jv (E-mail ) - 28-07-’09 22:09

Bedankt dat ik even deelgenoot kon zijn, door je beschrijving en fotoos van jullie wandeling door een stukje Nederland. Gezellig in zo,n tentje slapen. Mooie fotoos !! Groetjes.
Johanna (E-mail ) - 29-07-’09 13:32

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.