Betere Dingen

| 01-11-2009 10:3018 Carrot

Gisteren heb ik mijn Ubuntu geupgrade naar de nieuwste versie, en vandaag zat ik eens te spelen om te kijken wat er allemaal voor nieuwe dingen in zaten. Een van de (minder belangrijke) veranderingen is dat er meer wallpapers bij zitten en die zijn ook niet allemaal in Ubuntu kleuren. Wat mij nog niet eerder opgevallen was, is dat in het schermpje om je wallpaper in te stellen een link zit naar Gnome Art om meer wallpapers te downloaden. Als je hier naar 'Nature' gaat staat daar momenteel mijn enige bijdrage aan deze community: een foto van gefrituurde schijfjes winterpeen. In de Johan de Wittstraat gemaakt met mijn compact cameraatje. Echt leuk dat die nu over de hele wereld door mensen gezien wordt!

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.