Betere Dingen

| 16-11-2009 13:00Jeetjes

Jan, Jasper en Joris (alfabetisch gerangschikt op zowel voor- als achternaam) waren het afgelopen weekeinde bij mij op/over de vloer. Jasper heeft ons als scout op het juiste pad op gestuurd, Jan heeft ons als huisvader van een perfect ontbijt voorzien en Joris heeft ons natuurlijk begeleid op kroegentocht. Verder hebben we het stadje wat bekeken en hebben we ook een kort bezoek aan het nieuwe onderkomen van het lab enzo gebracht. Ik vond het erg leuk om ze allemaal weer eens te zien en te spreken, te horen hoe het met ze gaat en ook om mijn leventje hier een beetje te laten zien. Hoewel we allemaal veel ouder zijn dan op de middelbare school, zijn we nog steeds bij elkaar passende personen. Niet standaard, maar wel een hele fijne groep. Geslaagd weekend, wat mij betreft kunnen we nog eens een soortgelijke actie uitvoeren.

Klinkt erg gezellig! Je moet natuurlijk wel vertellen dat jij die taken hebt gegeven en waarom, want dat is juist zo leuk eraan! :)
Viviane - 16-11-’09 16:57

Het zijn een beetje dingen voor J-kenners. Ik wil de grappen niet teveel gaan uitleggen. Maar het was inderdaad erg gezellig!
marius - 16-11-’09 20:44

Mooi van de Jeetjes dat ze zijn gekomen. Zijn er nog wat foto's van de belevenissen?
JV - 21-11-’09 07:45

Niet veel aangezien zekere gasten zich niet laten fotograferen omdat ze er dan niet mooi opkomen. Dat heeft er natuurlijk niets mee te maken dat ze zich meteen raar gaan gedragen als er een fototoestel in zicht is. :)

Jasper heeft wat meer beelden geschoten met zijn nieuwe digitale ding, misschien zien we die binnenkort!
marius - 21-11-’09 20:56

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.