Betere Dingen

| 28-11-2009 14:45Marburg B(u)y Night

Gisteren was een rare dag. Om te beginnen staakten de buschauffeurs onaangekondigd waardoor ik 's ochtends vast een uur tijd kwijt was voor niets. 's Middags ben ik toch maar door het bos naar het lab gelopen, want ik moest er echt zijn om bepaalde dingen te doen. 's Avonds was het Marburg B(u)y Night. Tijdens dit jaarlijkse festijn blijven de winkels tot middernacht uur open, wordt de Kerstmarkt geopend en zijn er allerlei licht-sculpturen en bijzonder uitgelichte gebouwen. Vorig jaar ben ik daar met Jonathan en Viviane geweest. Ik ben er nu eens zelf in mijn eentje heen gegaan, om foto's te maken en misschien nog wat bekenden tegen te komen. De foto's zijn wel aardig, maar ik vond het verder tegenvallen. Het enige contact dat ik had was met een half dronken figuur die vroeg of bij mij 'alles klar' was. Verder was het natuurlijk stampvol mensen, die volgens mij vooral afkwamen op de geopende Kerstmarkt met Glühwein en op de winkels die open bleven. Met een paar honderd mensen tegelijk zuipen en kopen. Niet mijn idee van bijzonder of feestelijk, eerder eng. Toen ik thuis was, zag ik vanuit mijn raam het vuurwerk in Wehrda nog een klein beetje, en dat was het dan weer.

Ondertussen had Viviane haar afsluitende performance.

Mooie foto's, goed gefotografeerd! Schijnwerpers en de enige zonder titel...! Was had graag samen geërgerd over de mensen...romantiek! X
Viviane - 28-11-’09 15:12

Wat is de kerst weer vroeg dit jaar terwijl de temperaturen nog zo hoog zijn. Wie maken we ook nog es zo,n festijn mee. Weer eens wat anders dan Frühschoppen.
JV - 29-11-’09 15:23

Ja, het is nog zonder-sjaal-weer en toch zijn er al weer allerlei kerst-films op TV en zijn de adventskalenders bijna uitverkocht in de supermarkt. Tijd voor Lebküchen! En voor een Sinterklaasactie natuurlijk.
marius - 30-11-’09 09:23

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.