Betere Dingen

| 08-07-2010 10:39Minidokumentarfilm

De laatste tijd schrijf ik hier niet meer zo veel. Ik ben nog onder de indruk van alles en daarnaast beweeg ik me wat meer op Twitter. Ondertussen heb ik een paar filmpjes verzameld van dingen in de natuur die ik tegenkwam en gaaf vond. Daar heb ik nu een soort mini natuurfilm van gemaakt.

Spreek zelf het commentaar er bij in:

"Soms gaat het er gewelddadig aan toe - en ben je blij dat je een thuis hebt om te schuilen. Maar dan zie je dat dingen ook weer verder gaan. Muizen zijn op zoek naar voedsel. Een moedereend probeert haar jongen aan dezelfde kant van het hek te krijgen, terwijl ook braamstruiken zich moeizaam voortplanten. Even verderop sjort een mier eindeloos aan een stuk hout. En een buizerd negeert onverstoorbaar de aanvallen van een kraai."
Of iets dergelijks.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.