Betere Dingen

| 15-07-2010 20:32Schwester und Freund

Afgelopen weekend waren Marleen en Marcel hier op bliksemvakantiebezoek. We hebben vooral in de stad gerelaxt in de bloedhitte, hoewel de wandeling door het bos naar het nieuwe lab misschien wel wat verkoeling bracht. Vrijdagavond kwamen ze aan en zondagmiddag reisden ze weer af. Een soort van hoogtepunt was om op het terras van Bistro Early de wedstrijd Duitsland-Uruguay te zien - uiteraard omringd door Duitsers. Men verwachtte van ons erg pro-Duitsland te zijn (ze zouden dan ook voor NL juichen, de volgende dag), maar dat lukte toch niet zo makkelijk. Marleen had eerder pech, toen ze op de Dag van de Arbeid hier kwam om te shoppen en alles dicht was. Nu had ze geluk, het was Drei Tage Marburg en de markt stond steeds vol met biertenten en lallende mensen. Het was leuk en goed ze ook eens hier te hebben en wat van mijn dagelijkse leven te kunnen delen.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.