Betere Dingen

| 09-06-2008 16:57Geburtstag

Gisteren was Roos jarig: hoera! Het was ook haar laatste dag hier (voor nu dan, in ieder geval). We hebben het gevierd met een wandeling en een picknick ten oosten van Marburg. We hadden daar een gebied uitgekozen dat er op de kaart wel relaxed uitzag en waar we een korte wandeling konden maken. De route begon exact voor het hotel waar ik van de week een twee-daagse 'Memory Workshop' had.

's Ochtends hebben we een beetje uitgeslapen en toen de picknick voorbereid: sandwiches, soep, meloen, flesjes Bionade... heerlijk! We wilden eerst met de bus gaan, maar die gaat op zon- en feestdagen maar tot een bepaalde punt. Daarom hebben we een lekker een taxi genomen. Halverwege de tocht zijn we in een veld gaan zitten en hebben daar de picknick materialen verorberd (zie de beelden). Terug hebben we ook weer fijn de taxi genomen en we hebben nog gekeken of we een bootje konden huren om over de Lahn te roeien, maar er stonden wachtrijen... Dus hebben we een terrasje gepakt en een goed gesprek gehad.

Na het eten hebben we 's avonds 'I Am Legend' gekeken met het alternatieve einde en onder het getoeter van fans van het Duitse elftal (dat gisteravond gewonnen heeft van het Poolse team onder leiding van Leo Beenhakker) probeerden we in slaap te vallen.

Vanochtend was het afscheid. Heel vreemd moment om hier weer te blijven en pas over een maand ongeveer elkaar terug te kunnen zien. Bovendien had de trein zoveel vertraging dat Roos de volgende aansluiting waarschijnlijk niet zou halen en had een van de wieltjes van haar koffer het begeven. Ik hoop dat het verder allemaal goed gegaan is!

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.