Betere Dingen

| 25-10-2008 14:21Zahnbürste

Vorig weekend kwamen pa & ma eens langs en verbleven in het veels te dure Best Western Hotel. Ze brachten Roos ook mee en met haar heb ik een korte, fijne week gehad. In het weekend zijn we met z'n vieren naar de Kaiser Wilhelm's Turm gelopen. Het bos was fantastisch mooi en ik heb geprobeerd een panorama te maken vanaf de toren, maar de belichting van de foto's is zo anders dat het resultaat niet toonbaar is. Ook hebben we een leuk afrikaans restaurantje ontdekt met een groot vegetarisch aanbod. Dat is het tweede tentje waar we heen kunnen. Je mag/moet er met je handen eten, echt leuk. Woensdag zijn we naar de bioscoop geweest om Krabat te zien. Dat is de duitse verfilming van het duitse kinderboek De Meester van de Zwarte Molen van Otfried Preußler, een favoriet van Roos toen ze klein was. De film was ook leuk, het publiek wat minder. Naast ons zaten twee dames van een jaar of 50. Ze praatten de hele film lang over de film en het boek. Misschien waren ze zelf zo slechthorend dat ze dachten dat we het niet konden horen maar aannemelijker lijkt dat het ze niets kon schelen dat ze de film voor de 10 a 15 personen rondom hen verpestten, aangezien we duidelijk genoeg maakten dat we niet van hun geluidsoverlast gediend waren. Ach ja, dat soort mensen heb je overal en wijsheid komt niet altijd met de jaren. Ondanks dat ik gewoon moest werken was het toch een erg leuk weekje en ik mis mijn Roosje nu al weer.

Een ding dat ons opviel; we hebben exact dezelfde tandenborstel, alleen is die van Roos van Aquafresh en die van mij van Dr. Best. Tsja...

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.