Betere Dingen

| 03-05-2009 19:55Der Rucksack

Nog even terugkomend op de twee vorige posts:

Hij staat er zo zielig bij die oude tas zo naast die grote stoere en sterke rugzak...
Viviane - 03-05-’09 21:55

Ja, sneu he. Ik heb het ding ook al ruim elf jaar en kan me bijvoorbeeld nog herinneren dat er een eerste vlek op kwam van de moussaka saus die Arjan er op morste toen we met Diemensies een voetbalwedstrijd keken waarin de helft van de Italiaanse spelers een haarband droeg. Die gebeurtenissen ga ik nu dus ook vergeten. Misschien is het ook wel tijd voor nieuwe gebeurtenissen.
marius - 04-05-’09 00:17

En aan welke gebeurtenis denk je al aan bij je Ubuntu tas?...of moeten we op de eerste vlek wachten? Ik maak wel een vlek...dan kun je nog lang aan mij denken. :D
Viviane - 04-05-’09 00:22

Deze rugzak gaat in ieder geval horen bij mijn tijd hier in Marburg, naar mijn werk lopen, boodschappen doen en dergelijke. Kan me trouwens ook nog herinneren dat ik wel pissig was op Arjan toen hij een vlek maakte op mijn gloednieuwe prachtige rugzak... ;)
marius - 04-05-’09 08:53

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.