Betere Dingen

| 23-05-2009 12:24Heißluftballone

Vanochtend werd ik wakker met het geluid van dakdekkers die teer branden. Dacht ik. Maar het klonk toch anders, dus ik ging maar eens kijken. Bleken het een stuk of 25 luchtballonnen te zijn. Misschien heb ik ze niet allemaal gezien, want ze vlogen recht over mijn huis. Na wat gegoogled te hebben vermoed ik dat het om de/het Hessische Meisterschaft für Heißluftballone ging. En ik weet zeker dat het een goede gelegenheid was om mijn nieuwe toestel nog eens wat verder uit te proberen. Kijk maar:

Tjeeje, wat een kwaliteit voor zo een camera, vooral van de video ben ik onder de indruk en wat een close-ups kun je met dat ding nemen, evolutie nog aan toe, beter dan mijn camera...ach ja Kunst...
Viviane - 23-05-’09 13:13

Wat een lawaai, maar toch leuk.! Zoveel H.L B. bij elkaar.
Johanna (E-mail ) - 23-05-’09 14:22

Wat je hoort zijn eigenlijk meest de auto's die hier voorbijraasden en de vogels die deze vreemde vogels begroetten.
Was het al duidelijk dat het hier vandaag prachtig weer is? Niet om jullie jaloers te maken, volgens internet is het in Groningen ook prachtig, maar ik hoop dat het zo blijft de komende dagen, want Hubert en Elida komen Marburg met een bezoek vereren. Dat wil zeggen, ik hoop ook dat ze dinsdagochtend proefpersoon in mijn experiment kunnen zijn en dan is het beter dat het een beetje bewolkt is... vanwege de infrarood camera's weetje.
marius - 23-05-’09 16:06

Ach ja, na zoveel bier helpt aspirine misschien?
Mooi gezicht! Dacht dat er altijd meer in een mandje zaten.....
Carla - 24-05-’09 13:49

Voor zover ik het kon zien zaten er hier steeds maar twee in een mandje. Kan er mee te maken hebben dat het een wedstrijd was en dat ze het zo licht mogelijk wilden hebben.

Je kunt ook met meer in een mandje, kijk maar:
http://picasaweb.google.com/mariusthart/Ballonvaart2007
marius - 24-05-’09 14:33

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.